Топ новини Първа лига

Загорчич: Не бих казал и една лоша дума за Славия

Сърбинът запази добрия тон към бившия си клуб


Сърбинът Златомир Загорчич запази добрия тон към Славия след напускането на треньорския пост в "Овча купел". Специалистът говори пред "Мач Телеграф" за първи път след раздялата си с "белите".

"Няма как да кажа лоша дума. Горд съм с трите си години в Славия. С успехите, с това, че развихме доста млади играчи и дадохме добър старт на кариерите им. Уважавам всички играчи, треньори и ръководството в лицето на Венци Стефанов. Във футбола резултатите са определящи за бъдещето на треньора. Ние не започнахме добре и пътищата си се разделиха", каза Заги, който е в момента в Нови Сад при семейството си.

"Имах план за развитието на отбора. Много исках да постигнем нещо през този сезон по нормалния начин. Да продадем само Филип Кръстев и да запазим състав, с който да гоним по-високи цели. Сигурен съм, че футболистите ще превъзмогнат временния спад и скоро отново ще видими хубави победи и добра игра. Конкретно мачът с ЦСКА няма нищо общо с решението ми да си тръгна", добави Загорчич, който към момента няма конкретни оферти за нова работа.