Топ новини Първа лига

ОФИЦИАЛНО: Левски с голям удар, подписа с Ивелин Попов

Той парафира за две години със "сините"


ПФК Левски подписа договор с полузащитника Ивелин Попов. Юношата на клуба се завръща на стадион "Георги Аспарухов" като свободен агент с договор за две години!

Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Юношата на Левски е трикратен победител в анкетата "Футболист на годината" – през 2015, 2016 и 2017 година. Записва 90 мача и 18 гола за националния отбор на България.

ПФК Левски приветства с добре дошъл на "Герена" Ивелин Попов и му пожелава много щастливи мигове с фланелката на родния клуб, пише сайтът на клуба.

Ивелин Попов отправи и своето послание към привържениците на любимия клуб: „След почти 12 години футболен път в чужбина и няколко трофея спечелени зад граница, мисля, че дойде времето и моментът да се завърна у дома! Там, откъдето започна всичко! В момент, толкова важен за Левски и за Мъри - Треньорът дал ми криле за големия футбол, е ред аз да се отплатя! През годините, както и към днешна дата съм бил канен и от други - български и чуждестранни отбори, за което благодаря. Но истината е, че гласът на Сърцето винаги е бил един! Не съм от хората, които ще говорят много, ще дават интервюта и ще залъгват с гръмки фрази. Аз идвам за да печелим! Левски е вечен!“

В навечерието на 108-я рожден ден на клуба Ивелин Попов ще бъде представен официално в музея на Левски, както и на пресконференция пред медиите.