Топ новини Извънредни новини Лига Европа Първа лига

Левски гони обрат срещу Вадуц

Реваншът е днес


Левски е тотален фаворит в мача и всичко друго освен победа за "сините" ще е супер сензация и изненада, като ще доведе до нови катаклизми на "Герена".

Делио Роси помоли за спокойствие след загубата в първата среща, но сега определено футболистите му ще трябва да се постараят повече, за да не лепнат ново срамно петно върху Левски. Роси има кадрови проблеми около състава си.Титулярите Хали Тиам и Паулиньо са ут, от мача отпадат още Филипе Нашименто и Ривалдиньо.

Италианецът обаче е оптимист, че Холмар Ейолфсон може да заеме обичайното си място в защитата на Левски.Все още не е ясно, кой ще застане на вратата за "сините" дали ще бъде новото попълнение Мартин Полачек или капитанът Божидар Митрев . В първата среща Божката бе на вратата, но той отново не се отличи с кой знае какви намеси и сега като нищо може да седне на пейката.В защитата Аймен Белаид най-вероятно ще отстъпи мястото си. На върха на атаката най-вероятно отново да застане Буш.

Левскище се хвърли здраво в атака, като гостите ще разчитат основно на контраатаки. Вадуц изигра изключително правилно първата среща, като заложи на тактическа дисциплина и отборен дух, което донесе успех на отбора. Все пак според нас Левски ще стигне до своето и ще отстрани лихтенщайнския Вадуц.