Топ новини Първа лига

Илич: Бяхме по-добри преди почивката срещу Санфрече

Треньорът на ЦСКА бе със смесени чувства след загубата в проверката срещу японския тим


Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, не остана доволен от представянето на своя отбор през второто полувреме при загубата от Санфрече Хирошима с 0:1 в първата контрола на тима от зимната подготовка. Илич сподели, че в днешната контрола е имало множество съдийски грешки.

„Добър мач стана. Със сигурност първото полувреме беше по-добро за нашия отбор, през второто изгубихме ритъм и всяко решение, което взехме, изглеждаше погрешно. Но за нас това е първи мач и е нормално да има неточности. Последваха и много съдийски грешки през второто полувреме и е трудно да се коментира това, което се случи“.

„Знаехме какъв мач ще играем, ясно е, че резултатите не са ни необходими към този момент. Имахме и добро, и лошо представяне в днешния двубой.

„Новото попълнение Тобиас  Хайнц е професионалист, бързо успя да свикне с изискванията в нашия отбор и  очакваме от него да помогне на тима. Ще вземем още нови играчи, само ако намерим такива, които са способни да вдигнат класата на отбора. Ако няма такива, ще играем с тези, които имаме“.

„Ако има добри игри и добри резултати, ще има оферти. Това не е въпрос за мен”, заяви Илич.