Топ новини Извънредни новини Национални отбори

Хубчев за националния: Има какво да се подобрява

Селекционерът говори преди утрешната контрола със Саудитска Арабия


Селекционерът на България Петър Хубчев даде пресконференция преди утрешната контрола със Саудитка Арабия в Лисабон. Той изказа задоволството си от тренировките на "лъвовете" и заяви, че в проверката ще следи за няколко неща, които го интересуват в представянето на националния отбор.

"Няма да го кажа за първи път, но нямам забележка към момчетата относно тренировките. Всичко това със пояснението, че трябва на мачовете да ги показват тези неща. Няма как да не сме доволни от условията тук. Това ни е втора тренировка в Португалия, но условията в Бояна също са отлични. Контузените? Това е футболът. Не може да има гаранция, че всички играчи са здрави в даден момент. Нашата работа е да реагираме възможно най-адекватно с момчетата, които сме повикали. Наясно сме със състава. Можем да направим шест смени, но не на всяка цена".

"Имаме няколко неща, които ни интересуват. Говорихме дълго с момчетата. Има някои неща, които да се подобряват много, а други да се затвърждават. Затова ще решим на мача, всеки един футболист как се чувства, но няма да ползваме всички смени на всяка цена. За пет-шест дни изгледах четири мача на Саудитска Арабия. За мен срещу Португалия играха нещо съвсем ново. Наскоро са сменили и треньора, а почти всеки мач ползват и различни схеми, но това са си техни проблеми. Хубаво е, да знаем тези неща, но трябва да се концентрираме върху нашите си неща и нашите задачи", заяви Хубчев,