Топ новини Извънредни новини Лига 1 Лига Европа Първа лига

Езе остана без виза за Франция, Крушарски обвини Страсбург

Вижте какво каза той


Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски успя да уреди виза на Парвизджон Умарбаев за реванша от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа със Страсбург, но не и на Стивън Езе. Той заяви, че френският клуб има пръст в цялата история.

"Има Господ и гледа. Мисля, че този път ще им още един български шамар. Важното е да ги бием. Дали ще се класираме, не е важно. Обясниха ни, че това било процедура. Според мен Страсбург е замесен. Това не може да се случи без тяхна намеса. Написаха куп жалби. Сезирали сме УЕФА, ФИФА и Министерския съвет. Всички наши институции се намесиха. От УЕФА и ФИФА не съм сигурен. Вече всичко е свършило. Да чакаме мача и да се надяваме на успех".

"Умарбаев има виза. Езе няма виза и дано не липсва. Това ще бъде мотивация за момчетата да излязат с балтията. Езе каза да го оставим да играе и ще продължи договора. Говорили сме с него. Той не е виновен, виновен е мениджърът. Тези лешояди са най-виновни в клатенето и мътенето на умове. Мисля, че това ще мотивира момчетата. Аз ще ги мотивирам най-много, като пристигна в четвъртък. Ще има нещо повече от премия за момчетата, ако победят", заяви Крушарски.